Acasa » TOP 3 propuneri de amenajări interioare pentru casa ta

TOP 3 propuneri de amenajări interioare pentru casa ta

Probabil că visezi de mult timp la momentul în care vei avea propria ta locuință, spațiul perfect, căminul ideal pentru tine și familia ta. Deși în ziua de azi este extrem de greu să îți achiziționezi o casă, în momentul în care, în sfârșit, reușești, vrei ca aceasta să arate exact așa cum ți-ai proiectat-o în minte.

 Odată cu trecerea timpului, tendințele în ceea ce privește amenajarea casei s-au schimbat și au început să împrumute stiluri de inspirație internațională. Există, așadar, o mulțime de propuneri de design interior pentru casă în funcție de preferințele și nevoile tale.

Iată care sunt cele mai populare stiluri de amenajare interioară în 2019:

  1.     Stilul futurist

 Viitorul sună frumos, iar lumea începe să aleagă din ce în ce mai frecvent sisteme smart de amenajare a casei. Cu piese de mobilier moderne, tehnologie de ultimă generație și lipsa obiectelor de decor specifice stilului clasic, locuința ta poate arăta exact ca venind din viitor.

 Acest stil propune o amenajare în culori calde, cu elemente de design aparte, atât din punct de vedere estetic, cât și din punct de vedere al funcționalității. Se folosesc culori precum bej, alb, cu unele accente de culoare pe anumite obiecte.

  1.     Stilul minimalist

 Acest stil este des întâlnit în amenajările caselor din străinătate, în special atunci când vorbim despre stilul scandinav. Liniile sunt simple, clare, curate, mobilierul are forme geometrice specifice, iar finisajele sunt impecabile. Stilul minimalist acordă o deosebită importanță eleganței, rafinamentului și propune amenajări cu materiale din sticlă sau piatră.

Stilul minimalist se bazează pe o cromatică mai închisă, nuanțele predominante fiind cele de gri, maro sau albastru închis.

  1.     Stilul clasic

Dacă vrei să ai o casă care să fie permanent la modă, indiferent de tendințe, atunci optează pentru stilul clasic, care cu siguranță nu se va demoda niciodată. Persoanele care sunt extrem de atașate de vremurile trecute aleg să își amenajeze casele în stilul pe care l-au văzut la casa părintească atunci când erau mici. O astfel de amenajare creează o atmosferă caldă, primitoare, degajată și care invită la depănarea amintirilor de demult.

O caracteristică definitorie a stilului clasic este mobilierul din lemn masiv, atât de frumos și atât de scump, în același timp. Pereții, de asemenea, sunt pictați în culori neutre, cum ar fi nuanțele de alb sau crem. Canapelele și scaunele sunt tapițate cu materiale fine, iar elementele de decor sunt și ele prezente. Pentru a avea o amenajare optimă și completă, toate elementele trebuie să reprezinte acest stil.

În concluzie, dacă ești genul de persoană căreia îi place tot ceea ce este nou și vrea să profite de toate tehnologiile noi, atunci alege pentru casa ta un stil modern. Dacă, dimpotrivă, ești o persoană mai visătoare, nostalgică după vremurile trecute și îți dorești un cămin cald și primitor, optează pentru stilul clasic. Ce este cel mai important este să te simți tu bine, deoarece este casa în care, probabil, îți vei petrece toată viață, astfel că ea trebuie să arate exact așa cum ai visat.amenajări interioare

 Photo: Shutterstock.com 

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!