Acasa » Urmeaza-ti pasiunea: un program de la Dragos Stoian

Urmeaza-ti pasiunea: un program de la Dragos Stoian

Astazi Empower va face o recomandare a unui program sustinut de unul din colaboratorii nostri, Dragos Stoian. Daca ai o pasiune, o activitate care iti place la nebunie, acest program s-ar putea sa fie pentru tine.

Cat de usor renuntam la visul nostru?

Acest program s-a nascut pentru ca exista multi oameni pasionati care au un vis si totusi nu au incredere sa faca ceea ce le place. Altii au inceput sa lucreze pentru visul lor, au vazut ca nu au rezultatele asteptate si s-au descurajat. Din pacate prea putine persoane fac ceea ce le implineste cu adevarat.

Dar cel mai ciudat lucru este faptul ca oamenii care au reusit nu au avut mai multe sanse, experienta, talent sau cunostinte. Au avut in primul rand incredere in ei, chiar si in cele mai dificile momente.

Training video gratuit pentru cititorii Empower

Scopul programului este sa va ajute sa va dezvoltati increderea pentru a va urma pasiunea si pentru a avea performanta in ceea ce faceti. Pe ObiceiurileMaiestriei.ro aveti acces gratuit la un training video care va ofera strategii aplicabile pentru a transforma un vis in realitate.

Ce mai asteptati? Vedeti ce are Dragos sa va transmita – click aici. Completati datele voastre, mentionati ca sunteti cititori Empower si beneficiati de o serie de clipuri video gratuite realizate de Dragos.

Inspiratie si vise implinite! :)
Echipa Empower

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!