Acasa » Vin sărbătorile – câteva trucuri pentru o atmosferă de poveste

Vin sărbătorile – câteva trucuri pentru o atmosferă de poveste

Suntem în prag de sărbători și cu toții așteptăm să se întâmple ceva special. De mici am deprins tradiția că odată cu venirea sărbătorilor să avem un pom de crăciun, mulți oaspeți, miros de bucate alese. Tradiția ne-a sugerat pe lângă acestea și elemente inovatoare. Tot mai muți își doresc ceva special, iar pentru asta din timp își încep pregătirile. Trebuie să menționăm că putem oferi și crea o atmosferă de familie cu zâmbete și voie bună, pentru că asta și înseamnă sărbători fericite alături de cei dragi. Vă vom prezenta câteva trucuri care vor contribui la crearea unei atmosfere de vis și vor aduce spiritul sărbătorilor de iarnă, multă voie bună și culoare chiar dacă timpul de afară nu este de poveste. Lampioanele, tunurile de confetti, lumânările decorative, baloanele, focurile de artificii sunt printre primele elemente magice care dincolo de funcțiile prime aduc frumusețe, bună voie, fericire etc.

Lampioane și artificii

Cunoscutele lampioane își au proveniența din China, fiind folosite de secole și având o istorie bogată. Scopul lor principal constituie în distrarea invitaților, crearea atmosferei de sărbătoare. Tot mai des utilizate, indiferent de motiv, acestea oferă un aer festiv, pune accent pe specificul sărbătorii, oferă o notă de vis, de poveste, ceva special, făcând evenimentul să devină unic în felul său.

Pentru sărbătorile de iarnă acestea au devenit un trend. Tradiția lampioanelor a persistat datorită frumuseții inconfundabile. Nimic nu este mai frumos decât să admiri mulțimea de luminițe pe cerul albastru.

Totodată folosirea acestora conferă efectul de senzație pentru cei dragi, pentru că toți contribuie la crearea unui final uimitor în aceste zile de sărbătoare. De aceea asemenea momente se caracterizează prin sensibilitate, emoții pozitive, intensificarea trăirilor, sentimentelor, ceva unic și familiar care va rămâne în memorie timp îndelungat. Fie ele lampioane zburătoare, decorative, suspendate, personalizate sau plutitoare, toate contribuie la acel efect vizual ce ne dă o stare de spirit plăcută, alungă monotonia și încadrează momentele în unele dea dreptul fantastice. Deci un asemenea spectacol nu trebuie să lipsească, așa că bucurați-vă familia cu lansarea de lampioane alături de focurile de artificii.

Tunuri de Confetti

O surpriză neobișnuită poate fi tunurile de confetti care vor încheia orice petrecere cu multe zâmbete și voie bună. Ploaia de confetti amplifică stările și momentele emoționate trăite de către cei dragi. Cei care sunt entuziasmați de multitudinea de culori sunt copii care se vor bucura din plin de feeria sărbătorilor și vor aprecia pe bună dreptate surpriza oferită. Culorile aprinse și sclipitoare care se revarsă peste invitați aduce un plus de spectaculozitate evenimentelor.

În principiu, tunurile de confetti sunt recomandate la venirea tortului și este utilizat foarte ușor de către orice adult. Pentru un efect sporit alegeți și utilizați asemenea tunuri calitative atât pentru frumusețea, cât și siguranța dumneavoastră.

Baloane decorative

Baloanele sunt elemente tradiționale folosite frecvent, adorate de copii și maturi. Mai mult acestea sau modernizat devenind o carte de vizită pentru invitați. Deseori ele nu numai că fac parte din decor, ci sunt decorate cu imagini sau mesaje de felicitare. Coloristica baloanelor va aduce o atmosferă de poveste, fie că sunt aranjate într-un decor tematic, personalizat sau lăsate libere pentru jocurile copiilor. Totuși misiunea principală rămâne aceea de a realiza o ambianță festivă, familiară etc.

Pentru ca sărbătoarea să fie una reușită trebuie să atrageți atenție la baloanele folosite, să fie dintr-un material calitativ pentru a rezista până la finalul festivității, varietatea culorilor și combinarea corectă a acestora va garanta succesul și buna dispoziție a familiei.  Totodată pentru o sărbătoare reușită optăm pentru baloane de diferite dimensiuni, baloane arcadă, cele cu heliu sau cele modelate în flori și alte obiecte etc.

Dacă doriți să decorați original odaia de sărbătoare, ideal s-ar potrivi baloanele led ce creează un joc de lumini. În plus acestea sunt absolut inofensive și nu produc situații periculoase. Un asemenea aranjament va rămâne timp îndelungat în memorie.

Lumânări decorative

O modalitate interesantă de a aduce magia sărbătorilor este instalarea becurilor de Crăciun. Poți folosi în acest caz și lumânările decorative care își au farmecul lor aparte. Fie că fac parte dintr-o compoziție de iarnă sau le aprindeți la geam sau pe șemineu, lumânările decorative, deseori mirositoare aduc mai aproape de suflet sărbătorile, ne fac să le simțim mai importante. Lumânările aprinse în perioada Crăciunului reprezintă o datină veche semnificând apariția lui Iisus şi reînnoirea vieţii, puritate, speranţă, găsirea drumului bun în viaţă. Un moment de suflet, plin de conotații, readuce bunăstarea și liniștea din interiorul fiecărei persoane.

Fiind un element important, lumânările le vom alge și în dependență de miros. Aroma de scorțișoară, vanilie, lămâie, portocală, căpşună, ciocolată va înmiresma încăperea şi va răspândi doar energie pozitivă în jurul oaspeților, contribuind totodată la relaxare şi la sentimentul de bucurie alături de familie.

 

 

 

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!