Acasa » +6 deprinderi pe care bărbații de SUCCES și le însușesc pâna la vârsta de 30 de ani!

+6 deprinderi pe care bărbații de SUCCES și le însușesc pâna la vârsta de 30 de ani!

Știm cu toții că despre bărbați se spune că se maturizează mai greu. De fapt, se spune că aceștia sunt mereu copii, atâta doar că jucăriile cresc pe măsură ce aceștia îmbătrânesc. La 30 de ani însă, vârsta care este general acceptată ca perioada în care bărbatul devine în sfârșit demn de a fi luat în serios, fii pregătit să le arăți tuturor, nu doar că te poți descurca cu orice, dar și că alții se pot baza pe tine. Iată 5 deprinderi pe care le poți cultiva până la vârsta de 30 de ani, astfel încât să devii un model pentru cei mai tineri, și eroul femeilor din jur. barbatii de SUCCES

6 deprinderi la care să fii un expert până la 30 de ani

 1. Cultivă-ți intelectul

  Bărbații nu pot folosi ignoranța ca o scuză pentru a trăi o viață mediocră. Ca toți ceilalți, trebuie să câștigi cunoștințe în mod continuu pentru a putea progresa pe orice plan. Prea des, tindem să credem că odată ce am atins un nivel în cariera sau în venitul nostru, efortul nostru de a săpa după cunoștințe se poate sfârși. Adevărul este însă altul, valabil atât pentru bărbați cât și pentru femei: fără cunoștințe noi vei stagna, progresul tău va deveni regres, și lumea ți-o va lua înainte fără să îți dai seama.
  barbatii de SUCCES
 2. Deprinderi bărbătești
  Un membru al sexului puternic, dar și inteligent, bărbatul trebuie să învețe să își canalizeze puterea pentru a le fi cât mai mult de folos celor slabi. Un bărbat adevărat este unul care știe de ce unelte are nevoie și știe să le folosească. Este o idee bună ca din când în când, să te pui la curent cu noile unelte și instrumente disponibile pe piață, instrumente care ți-ar face munca mai ușoară, sau care te-ar ajuta să construiești singur mobilă, ori să o faci singur pe instalatorul. De exemplu, s-ar putea să nu știi cum să folosești coliere pentru fixarea țevilor sau unde se pot folosi robinete cu fluture. Totuși s-ar putea să le găsești utile în multe ocazii. În plus, orice femeie apreciază un bărbat pe care se poate baza în situații care ies din sfera ei de competență.
  barbatii de SUCCES
 3. Bani și carieră
  Indiferent de nivelul de venit pe care îl ai, ar trebui mereu să vrei mai mult. Nu este vorba de lăcomie, este despre a construi o rezervă de resurse pentru familie și cei din jur.
  Suntem toți stăpâni pe venitul pe care îl avem. Adevărul este însă că singura modalitate de a câștiga mai mult este dacă înveți cum să administrezi ceea ce ai deja. Odată ce ai descoperit asta, lumea se va da peste cap să îți aducă un venit mai mare. Deci întreabă-te: ai un buget stabilit pe care îl respecți? Elimini datoriile? Investești? Ce cunoștințe continui să deprinzi pentru a avansa în carieră și afacere? barbatii de SUCCES
 4. Relații
  Faptul de a construi relații puternice cu membrii familiei, cu prietenii sau cu colegii de muncă, este un pas important pentru a atinge orice nivel de succes. Niciun bărbat nu a ajuns vreodată pe culmile succesului fără ajutor pe parcurs.
  Învață să construiești relații, să creezi conexiuni cu oamenii și să îi ajuți.
  barbatii de SUCCES
 5. Stil vestimentar
  Există mulți bărbați care nu văd nimic masculin în modă. Adevărul este însă cu totul altul. Faptul de a folosi toate uneltele pe care le ai la îndemână pentru a-ți asigura succesul este, de fapt, foarte bărbătesc. La fel cum un constructor se folosește de un ciocan pentru a construi o casă, tu te poți folosi de stil și de modă pentru a te ajuta să obții ce dorești. Străduiește-te mereu să arăți cât mai bine. Tricourile și pantalonii largi și neglijenți pe care îi purtai în adolescență nu îți fac niciun bine acum. Învață cum să combini corect piesele vestimentare, cum să te îmbraci pentru o ocazie formală și pentru una semi-formală, precum și cum să folosești accesoriile precum cravatele sau ceasurile.
  barbatii de SUCCES
 6. Competențe de lider
  La un moment dat, vei fi considerat un lider. Indiferent că este vorba despre afacerea ta, familia ta sau comunitatea din care faci parte, competențele tale de lider pe care le-ai deprins vor determina succesul colectivului care te are ca lider. Abilitatea ta de a-i influența și conduce pe alții va face diferența dintre succes și eșec.

barbatii de SUCCES

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!