Acasa » A fost odata un om in Povestea de vineri

A fost odata un om in Povestea de vineri

A fost odata un om care era foarte bun prieten cu Dumnezeu. Mergeau peste tot impreuna si, intotdeauna cand omul se uita in urma lui, vedea pe nisip doua urme de pasi. Ai lui si ai lui Dumnezeu. Asa a fost mult timp si de fiecare data omul vedea doua urme de pasi.

Dar in viata lui au aparut dificultati, probleme si obstacole. Si atunci cand omul privea in urma sa, nu mai vedea decat o pereche de pasi. A asteptat crezand ca lucrurile se vor schimba. Dar in urma lui era mereu o singura urma de pasi. Cand in viata lui au inceput sa se mai linisteasca lucrurile, omul a inceput sa vada din nou doua perechi de pasi. Asa ca l-a intrebat pe Dumnezeu:

– Doamne, cand viata mea era usoara, intotdeauna vedeam in urma mea pasii mei si pasii Tai. Dar cand viata mea a inceput sa devina grea, in urma mea nu se mai vedea decat o pereche de pasi! De ce m-ai lasat Doamne exact atunci cand imi era mai greu?

Dumnezeu l-a privit cu dragoste, apoi i-a raspuns:
– Dragul meu, atunci cand iti era mai greu, eu te-am luat in brate. Urmele pe care le vedeai tu erau ale pasilor mei, nu ale pasilor tai.

Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

2 răspunsuri

  1. 2 din 5 români trimit la psiholog femeile care vor să avorteze!

    Psihologul le va avertiza care sunt riscurile medicale și traumele psihice la care se expun datorită avortului și ,,se va sublinia faptul ca inca din momentul conceperii embrionul este o fiinta umana in sensul deplin al cuvantului, a carei viata va inceta in urma procedurii medicale”.

    3 din 5 români consideră că ființa aceea lipsită de apărare poate fi omorâtă legal când există atâtea metode de contracepție? Asta se întâmplă în 2012 într-o țară civilizată?

    ,,A fost odată un om” ai cărui pași nu vor lăsa niciodată urme pe nisip.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!