Acasa » Recomandare: coaching creativ

Recomandare: coaching creativ

Va recomandam intalnirea Coaching-ul creativ – cum utilizam metodele creative in activitatea de coaching organizata de Coaching Support Group Bucuresti, 19 aprilie 2012, intre orele 18:30-21:00.

Coaching-ul creativ – cum utilizam metodele creative in activitatea de coaching

Amalia Savinescu, Coach si HR Manager, o prezenta foarte creativa si carismatica, va fi invitatul special al grupului de suport pentru luna aprilie. Amalia ne va vorbi despre abordarea The Story Maker in coaching. Aflati mai multe despre invitat si tema de discutie pe siteul CSG.

Intalnirea include o sesiune de discutii cu Amalia Savinescu, sesiuni de coaching demonstrativ oferite invitatilor si grup de discutii.

Coaching Support Group – Bucuresti este un program de intalniri lunare, dezvoltat de catre Noble Manhattan Coaching UK. Evenimentul este destinat celor interesati de dezvoltarea personala si profesionala prin coaching. Prin participarea la aceste intalniri veti descoperi solutii practice de dezvoltare a businessului, networking, noutati privind piata coachingului din Romania, toate concentrate in 2 ore de discutii interactive.

Participarea la eveniment se face numai pe baza de inregistare. Sunt doar 25 de locuri disponibile, rezervati-va un loc aici.

Participarea presupune o contributie de 20 RON.

Pentru detalii complete puteti lua legatura cu Paul Adrian Costin, [email protected], telefon 0744 365 569.

Succes!
Echipa Empower

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!