Acasa » Am intalnit si project manageri visatori!

Am intalnit si project manageri visatori!

Ma fascineaza gandirea de tip project management pentru ca permite ca lucrurile extrem de complexe sa devina simple si realizabile.

De asemenea, te obliga sa gandesti de la final catre inceput – pornesti cu finalul in minte si acest lucru pe langa claritate iti umple rezervorul de motivatie. Pur si simplu esti mult mai energizat cand stii ce ai de facut, la ce rezultate sa te astepti. Eu personal ma si simt ca un pusti care are de rezolvat un puzzle (cu imaginea alaturi). :)

Dream It, Do It, Love It!
Dream It, Do It, Love It!

Dream It, Do It, Live It este o carte (scrisa in engleza) care iese din tiparul „manualelor de specialitate” de project management din mai multe perspective:

1. Descrie un ciclu mai aproape de normalitatea cu care noi, oamenii, traim zi de zi, iar a fi project manager nu presupune sa fii un robot.

2. Permite ca distinctia intre „procesul de creatie” si „procesul de implementare” sa fie estompata si usor de asimilat.

3. Utilizeaza instrumente cu care „creierul se simte bine” – harti mentale si procese de autochestionare.

O surpriza frumoasa este si faptul ca unul dintre co-autori este roman: Ciprian Rusen (alaturi de Richard Newton), iar modul de prezentare al cartii este unul aerisit si datorita contributiei grafice realizate de Laura Dumitru, lasandu-ne impresia ca project management-ul este distractiv… si chiar este! :)

Participati la evenimentul de lansare a cartii

Vestea buna este ca puteti participa la evenimentul de lansare a acestui volum unde puteti intalni autorii, puteti cumpara cartea si puteti face networking.

Va recomand sa va inscrieti aici pentru ca joi, 20 iunie, la The HUB Bucharest, incepand cu 7 PM, sa fiti prezenti la eveniment. Informatiile complete le gasiti aici.

Cu ani in urma am luat o decizie: sa invat de la practicieni. Din aceasta carte va puteti lua informatii de la practicieni si ce este important este ca modele prezentate sunt utilizabile atat in cariera cat si in viata de zi cu zi!

Autorii va asteapta cu drag!
Echipa Empower

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!