Acasa » Dr. Menis Yousry in Romania: Cursul Essence

Dr. Menis Yousry in Romania: Cursul Essence

Empower va recomanda un eveniment cu un psiholog recunoscut la nivel international: Dr. Menis Yousry.

Cursul Essence isi propune sa raspunda tuturor celor ce doresc sa isi imbunatateasca afacerea, viata si sa devina mai performanti! Va invitam timp de 3 zile in perioada 29 iunie-1 iulie 2012, la Hotel Akantus din Cluj-Napoca, pentru Cursul Essence, sustinut de Dr. Menis Yousry. Puteti beneficia de reduceri de pana la 35% pentru grupuri!

Ce veti invata si experimenta

  • instrumente care va schimba afacerea, viata si pe care le puteti utiliza in fiecare zi;
  • deveniti inovatori in afaceri si invatati sa creati ceea ce vreti cu adevarat;
  • descoperiti cum va sporiti aptitudinile de business;
  • descoperiti cum sa folositi puterea personala in dezvoltarea brandului;
  • comunicati eficient cu partenerii de afaceri, familia, prietenii si colegii;
  • construiti increderea de sine;
  • va cresteti energia, performanta si va focusati pentru a va atinge potentialul complet.

Acest curs va dura trei zile si foloseste cea mai puternica unealta, cea a experientei, pentru a va ajuta sa descoperiti tipare zilnice, subconstiente, care va impiedica sa va atingeti scopurile. Participantii vor avea experienta, pe durata a trei zile, a unor exercitii educationale, distractive, special construite si a unor interactiuni in grup. Totul va avea loc intr-o atmosfera relaxata si de incredere. Cursurile se tin in limba engleza si sunt traduse in limba nativa.

Dr. Menis Yousry

Dr. Yousry este fondatorul si facilitatorul principal al Fundatiei Essence. A lucrat ca psiholog si psihoterapeut sistemic si de familie. De asemenea, a lucrat 15 ani ca si supervisor pentru Serviciile Nationale de Sanatate ale Marii Britanii. In ultimii 20 de ani, a creat si a facilitat cursuri de dezvoltare personala in 16 locatii din Europa, Statele Unite, America Latina si Orientul Mijlociu.

Si-a folosit experienta profesionala si cercetarea academica pentru a dezvolta Procesul Essence, o abordare simpla, plina de sensibilitate si unica ce transforma intelegerea emotionala si intelectuala in aplicatii practice pentru viata de zi-cu-zi.

Pentru inscrieri si informatii suplimentare va invitam sa o contactati pe Codruta Hornai la numarul de telefon 0746 188 012 sau pe adresa de email [email protected].

Va asteptam la training!
Echipa Empower

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!