Acasa » Empower Live! 13 martie: branding personal pentru barbati

Empower Live! 13 martie: branding personal pentru barbati

Empower Live! 21 in Bucuresti este o intalnire speciala, MEN ONLY, despre imaginea personala si personal branding. Marius Dan lanseaza o provocare barbatilor pentru o discutie informala despre imaginea personala masculina.

13 martie, Marius Dan despre imaginea personala masculina, doar pentru barbati!

Vom vorbi deschis despre cat de mult conteaza astazi imaginea pe care o afisam in relatiile sociale si porfesionale. Mai este valabila zicala „haina face pe om”. Sau, mai bine spus, este mai potrivita acum ca oricand.

Notiunea de branding personal implica inclusiv cunostiinte de baza in latura vestimentara.

Cum se imbraca barbatii romani din mediul urban si cum influenteaza acest aspect relatia cu ceilalti? Sunt barbatii romani pregatiti sa devina „gentlemani” sau aceasta notiune este una strict teoretica? Iata cateva intrebari de la care pornim.

Veniti cu intrebarile la voi, ca de obicei! :)

Marius Dan este antreprenor de la 20 de ani.

Incerc sa promovez bunul simt si relatiile de durata in afaceri, fara oportunitatea unui castig fals pe termen scurt. Ca o extensie a afaceriilor, sustin ca este la fel de important cum ne comportam cu rudele si prietenii nostrii pentru ca sunt etalonul probitatii noastre in afaceri. Ma ghidez dupa zicala „business with pleasure” deoarece investesc energie si timp in domeniille unde este constructiv si distractiv sa lucrez.

Ne vedem sambata, 13 martie, @British (biblioteca din sediul British Council Romania) – Calea Dorobantilor nr. 14, vizavi de ASE-Cibernetica. Vom incepe la ora 14:00 fix, asa ca va rugam sa veniti din timp (15 minute inainte). Intalnirea dureaza aproximativ o ora si 30 de minute. Asa cum stiti locurile sunt limitate la 20 de participanti (primii care se inscriu in formularul de mai jos).

Toate detaliile despre intalniri, despre procedura de inscriere si tot ce trebuie sa stie participantii, le veti gasi in documentul dedicat participantilor.

Inscrieri pentru Empower Live! 13 martie: INSCRIERI INCHISE

Inscrieri inchise, toate locurile ocupate.

1-2. Marius Dan (doi invitati ai facilitatorului)
3-4. Stefan Alexandrescu (plus o persoana)
5. Ioan-Catalin Chirilescu
6. Alexandru Chiritescu
7. Iulian Pavel
8. Marius Stan
9-10. Alexandru Leuca (plus o persoana)
11-12. Ciprian Georgian Dragomir (plus o persoana)
13. Dan Cazacu
14. Filip Bunea
15. Ionut Tomescu
16. Cosmin Voicu
17. Catalin Ignat
18-19. Dumitru Sarbu (plus o persoana)
20-21. Victor Stefan Paicu (plus o persoana)

Va asteptam! :)

Atentie: toti participantii confirmati (lista de 20) sunt obligati sa anunte cu cel putin 48 de ore inainte de intalnire daca nu mai pot ajunge la intalnire, pentru ca noi sa putem anunta persoanele care sunt in asteptare. Daca nu ne vor anunta atunci ei pierd dreptul de a participa la urmatoarea intalnire din program (valabil INCLUSIV pentru invitatii celor care au completat formularul!).

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

2 răspunsuri

  1. Asteptam cu deosebit interes intalnirea mai mult sau mai putin „speciala” adresata WOMEN ONLY; si daca n-o fi sa mai gasim un coltisor disponibil in luna lui martisor, noi, femeile, suntem ingaduitoare si mai amanam, caci avem o intreaga primavara la dispozitie…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!