Acasa » Sustine Empower cu 2%

Sustine Empower cu 2%

Legea iti ofera posibilitatea sa decizi unde directionezi 2% din impozitul datorat statului catre o entitate nonprofit. Daca iti place Empower te invitam sa ne sustii redirectionand 2% din impozitul datorat catre Asociatia Empower Romania.

Asociatia Empower Romania isi propune sa iti aduca beneficiile dezvoltarii personale si profesionale cat mai aproape de tine. Multe dintre resursele oferite gratuit au in spate multa munca si pasiune. De multe ori Empower este pastila zilnica de inspiratie, motivatie, sanatate si indemn la actiune!

Asadar, actioneaza si sustine-ne in efortul nostru de a-ti oferi acces la resurse de top. Detalii despre ce este campania 2% poti gasi pe DoiLaSuta.ro si, in curand, pe siteul dedicat Asociatiei Empower Romania.

Toti cei care ne sustin si directioneaza 2% din impozitul datorat vor primi o surpriza din partea noastra. :)

Vom avea formularele disponibile in cateva saptamani. Pana atunci, te invitam sa iti exprimi sprijinul tau si sa completezi formularul online de mai jos. Te vom contacta direct in momentul in care avem totul pregatit si te vom instrui personal pentru a redirectiona 2% din impozitul datorat.

Iti multumim pentru sustinere!

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!