Acasa » Joi, Empower Connect in Piatra Neamt

Joi, Empower Connect in Piatra Neamt

Da, ati citit bine. Primul oras in care organizam (in afara capitalei) este Piatra Neamt.

Joi, 11 martie 2010, ne vedem la Cafeneaua Anna Spa – in centrul spa cu acelasi nume (Str. 22 Decembrie nr. 16, in apropierea Scolii nr. 3), de la 18:30 si pana la 20:00. Toti cei pasionati de dezvoltarea personala si profesionala din Piatra Neamt (si din imprejurimi, de ce nu?) sunt invitati alaturi de noi sa ne cunoastem, sa planificam, sa vedem cum putem lucra impreuna.

Intrati pe Empower Connect si lasati un comentariu daca doriti sa veniti.

Va asteptam cu drag! :)

Gabriela (sau mai scurt Gabi), organizator Empower Connect in Piatra Neamt

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

12 răspunsuri

  1. Sunt anumite criterii de selectie in ceea ce priveste prezenta la aceasta intalnire? Trebuie indeplinite anumite conditii? Eu sunt din Piatra Neamt si mi-ar placea sa particip.
    Multumesc

  2. Mihaela, nu e niciun criteriu de selectie. Oricine poate participa. Citeste pe connect.empower.ro despre intalnirile acestea. OK?

  3. da, pai la fiecare intalnire vor fi oameni noi, concepte diferite, alte idei, e interesant de participat la cat mai multe… nu e ca si cum ai zice: am participat la o intalnire, gata… stiu despre ce e vb… poate ca tema intalnirii este aceeasi – se intalnesc persoane pasionate de dezvoltare personala si impart pareri, insa avand in vedere ca vor participa persoane diferite la fiecare eveniment, merita participat la cat mai multe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!