Acasa » Joi, Empower Connect in Piatra Neamt

Joi, Empower Connect in Piatra Neamt

Da, ati citit bine. Primul oras in care organizam (in afara capitalei) este Piatra Neamt.

Joi, 11 martie 2010, ne vedem la Cafeneaua Anna Spa – in centrul spa cu acelasi nume (Str. 22 Decembrie nr. 16, in apropierea Scolii nr. 3), de la 18:30 si pana la 20:00. Toti cei pasionati de dezvoltarea personala si profesionala din Piatra Neamt (si din imprejurimi, de ce nu?) sunt invitati alaturi de noi sa ne cunoastem, sa planificam, sa vedem cum putem lucra impreuna.

Intrati pe Empower Connect si lasati un comentariu daca doriti sa veniti.

Va asteptam cu drag! :)

Gabriela (sau mai scurt Gabi), organizator Empower Connect in Piatra Neamt

WEBINAR GRATUIT: Dublează-ți Vânzările pe Social Media în doar 3 Luni

Pentru Antreprenorii care vor să profite de schimbările Algoritmului Rețelelor Sociale pentru a-și Dubla Reach-ul și Vânzările în doar 3 Luni.

Există oare o METODĂ prin care te folosești de rețelele sociale ca să obții o creștere exponențială a reach-ului și a vânzărilor?

Da, există! Vezi ce rezultate am obținut eu pentru clienții mei folosind această metodă și cum o poți replica și tu.

12 răspunsuri

  1. Sunt anumite criterii de selectie in ceea ce priveste prezenta la aceasta intalnire? Trebuie indeplinite anumite conditii? Eu sunt din Piatra Neamt si mi-ar placea sa particip.
    Multumesc

  2. Mihaela, nu e niciun criteriu de selectie. Oricine poate participa. Citeste pe connect.empower.ro despre intalnirile acestea. OK?

  3. da, pai la fiecare intalnire vor fi oameni noi, concepte diferite, alte idei, e interesant de participat la cat mai multe… nu e ca si cum ai zice: am participat la o intalnire, gata… stiu despre ce e vb… poate ca tema intalnirii este aceeasi – se intalnesc persoane pasionate de dezvoltare personala si impart pareri, insa avand in vedere ca vor participa persoane diferite la fiecare eveniment, merita participat la cat mai multe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
2 SESIUNI LIVE cu același conținut

Înscrie-te la webinar

Pentru Antreprenorii și Marketerii care vor să profite de schimbările Algoritmului Rețelelor Sociale pentru a-și Dubla Vizibilitatea și Vânzările în 2024.