Acasa » Empower Live! 15 iunie: valorile personale

Empower Live! 15 iunie: valorile personale

Am ajuns la Empower Live! 3. Pe 15 iunie Raluca Mohanu va vorbi despre valorile personale. Participarea la Empower Live! este gratuita. Cititi cu atentie regulile pentru participanti si procedura de inscriere.

Ce este Empower Live!

Toate detaliile despre Empower Live! le gasiti pe pagina dedicata proiectului pe Empower.ro! Cititi cu atentie informatiile pentru participanti daca este prima data cand vreti sa veniti la aceste intalniri.

15 iunie, Raluca Mohanu cu si despre valorile personale

Tema este „Valorile personale – Busola vietii” si este inspirata de Tony Robbins. Va fi o ocazie foarte buna sa o vedeti la lucru pe Raluca, coach, trainer si consultant HR cu experienta.

Ne vedem luni, 15 iunie, in biblioteca din sediul British Council Romania (Calea Dorobantilor nr. 14, vizavi de ASE-Cibernetica). Vom incepe la ora 18:00 fix, asa ca va rugam sa veniti din timp (15-20 minute inainte). Intalnirea dureaza aproximativ o ora si 30 de minute, maxim 2 ore. Asa cum stiti locurile sunt limitate la 20 de participanti (primii care se inscriu).

Toate detaliile despre intalniri, despre procedura de inscriere si tot ce trebuie sa stie participantii, le veti gasi in documentul dedicat participantilor.

Inscrieri pentru Empower Live! 15 iunie: TOATE LOCURILE OCUPATE

Inscrierile s-au inchis, toate cele 20 de locuri au fost ocupate.

Iata lista participantilor pe data de 15 iunie:
1. Dumitrascu Ioana Maria
2. Ion Daniel Cezar
3. Ana Taban
4. Andreea Vasilache
5. Valeriu Marinescu
6. Raluca Simona Uluiteanu
7. Mihai-Eugen Manea
8. Gabriela Zamfir
9-10. Ileana Denisa Rimbu (plus o persoana)
11. Cristian Chicus
12. Razvan Olaru
13. George Visu
14. Diana Bercescu
15-16. Raluca Elena Rogoz (plus o persoana)
17-18. Stefan Alexandrescu (plus o persoana)
19. Ionut Cristian Nicolau
20-21. Paul Ardeleanu (plus o persoana)

Lista persoane in asteptare: Leonard Radu, Mihai Serester (plus o persoana). Aceste persoane vor fi anuntare direct de noi in cazul in care se retrag persoanele confirmate.

Atentie: toti participantii confirmati (lista de 20) sunt obligati sa anunte cu cel putin 48 de ore inainte de intalnire daca nu mai pot ajunge la intalnire, pentru ca noi sa putem anunta persoanele care sunt in asteptare. Daca nu ne vor anunta atunci ei pierd dreptul de a participa la urmatoarea intalnire din program (valabil INCLUSIV pentru invitatii celor care au completat formularul!).

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

3 răspunsuri

  1. Se poate face o inregistrare audio ?

    Video e deja prea mare deranj, dar audio lasati un i pod sau orice player mp3 si sa postati aici ce s-a vorbit ?!

    Inca sunt in lista de asteptare si daca nu pot ajunge sunt interesat de ce s-a vorbit !

    Va multumesc,

    Mihai Serester/ Seremi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!