Acasa » Empower Live! 16 ianuarie: cum identificam minciuna

Empower Live! 16 ianuarie: cum identificam minciuna

Iata ca am ajuns la prima intalnire Empower Live! din 2010. Si ce intalnire! Mihaela Stroe, renumita pentru expertiza sa in limbajul nonverbal, ne va incanta cu o intalnire despre cum identificam minciuna la cei din jurul nostru, acasa si la job.

16 ianuarie, Mihaela Stroe despre identificarea minciunii

Ati vrut vreodata sa cititi, sa „scanati” oamenii din jur pentru a identifica daca spun adevarul sau nu? Ei bine, acum aveti ocazia sa aflati cateva tehnici si trucuri simple si usor de aplicat pentru a verifica daca ceilalti mint sau spun adevarul. :)

Mihaela Stroe este sociolog, trainer si specialista in comunicarea nonverbala. Este autor permanent Empower si unul din partenerii nostri cei mai apropiati.

Ne vedem sambata, 16 ianuarie, @British (biblioteca din sediul British Council Romania) – Calea Dorobantilor nr. 14, vizavi de ASE-Cibernetica. Vom incepe la ora 14:00 fix, asa ca va rugam sa veniti din timp (15 minute inainte). Intalnirea dureaza aproximativ o ora si 30 de minute. Asa cum stiti locurile sunt limitate la 20 de participanti (primii care se inscriu in formularul de mai jos).

Toate detaliile despre intalniri, despre procedura de inscriere si tot ce trebuie sa stie participantii, le veti gasi in documentul dedicat participantilor.

Inscrieri pentru Empower Live! 16 ianuarie: INSCRIERI INCHISE

Toate locurile au fost ocupate. Iata lista de participanti:
1-2. Adina Cindea
3-4. Catalin Constantinescu
5. Ileana Vladut
6-7. Dan Dobre
8. Cristina Mirica
9-10. Alexandru Constantinescu
11. Anca Mihaela Glodea
12. Monica Tarta
13-14. Gabriela Marin
15. Mariana Narcisa Natea
16. Gabriela Vaciu
17-18. Ramona Pavel
19. Anca Niculae
20. Carmen Bujor

Lista de asteptare (vor fi invitati daca se retrag persoane din lista de participanti): Gabriela Pieleanu (plus 1), Ema Seclaman (plus 1), Robert Simoiu, Dana Cirlea (plus 1), Gabriel Nicolaescu, Cristina Parcalabu, Todor Voichita (plus 1).

Atentie: toti participantii confirmati (lista de 20) sunt obligati sa anunte cu cel putin 48 de ore inainte de intalnire daca nu mai pot ajunge la intalnire, pentru ca noi sa putem anunta persoanele care sunt in asteptare. Daca nu ne vor anunta atunci ei pierd dreptul de a participa la urmatoarea intalnire din program (valabil INCLUSIV pentru invitatii celor care au completat formularul!).

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

4 răspunsuri

  1. Eu niciodata nu reusesc sa ma inscriu in timp util :((
    Poate cei care participa scriu cateva impresii despre ce au aflat la intalnire.

  2. Alina, vom filma intalnirea si vom pune online streaming gratuit (15-20 de minute) de la intalnire. :)

    Fii pe faza data viitoare, de obicei punem miercurea anunt pe Empower pentru intalnire si poti afla imediat cand apare anuntul pe Empower daca te abonezi la RSS sau ne urmaresti pe Twitter.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!