Acasa » Empower Live! 24 august: Motto-ul personal

Empower Live! 24 august: Motto-ul personal

Am ajuns la Empower Live! 7. Pe 24 august Mihail Musat va vorbi despre Motto-ul personal. Participarea la Empower Live! este gratuita, asa cum stiti. Cititi cu atentie regulile pentru participanti si procedura de inscriere.

Ce este Empower Live!

Toate detaliile despre Empower Live! le gasiti pe pagina dedicata proiectului pe Empower.ro! Cititi cu atentie informatiile din documente.

24 august, Mihail Musat despre cum sa-ti faci propriul motto

Mihail va vorbi despre cum sa ne definim un motto personal care sa ne ajute atat sa constientizam unde am ajuns in viata cat si sa ne ghideze in realizarea urmatorului pas.

Pentru a afla mai multe despre Mihai, intrati aici.

Ne vedem luni, 24 august, la sediul British Council Romania (Calea Dorobantilor nr. 14, vizavi de ASE-Cibernetica). Vom incepe la ora 18:00 fix, asa ca va rugam sa veniti din timp (10-15 minute inainte). Intalnirea dureaza aproximativ o ora si 30 de minute, maxim o ora si 45 de minute. Locurile sunt limitate la 20 de participanti (primii care se inscriu).

Toate detaliile despre intalniri, despre procedura de inscriere si tot ce trebuie sa stie participantii, le veti gasi in documentul dedicat participantilor.

Inscrieri pentru Empower Live! 24 august: TOATE LOCURILE REZERVATE

Inscrierile s-au inchis, toate cele 20 de locuri au fost ocupate.

Iata lista participantilor pe data de 24 august:
1. Ovidiu Miron
2. Alexandru Leuca
3. Elena Gabriela Vîlcu
4. Raluca Simona Uluiteanu
5. Cristian Popescu
6-7. Razvan Olaru
8. Claudia Suhov
9. Carmen Bujor
10. Claudia Bunescu
11. Marcela Furtuna
12-13. Daniel Pantea
14. Ileana Argeseanu
15. Ioan-Catalin Chirilescu
16. Andreea Elena Tutueanu
17-18. Elena Marinescu
19. Emilian Greaban
20. Maria Cristina Rauta
21. Liliana Ali

Nu sunt persoane pe lista de asteptare.

Atentie: toti participantii confirmati (lista de 20) sunt obligati sa anunte cu cel putin 48 de ore inainte de intalnire daca nu mai pot ajunge la intalnire, pentru ca noi sa putem anunta persoanele care sunt in asteptare. Daca nu ne vor anunta atunci ei pierd dreptul de a participa la urmatoarea intalnire din program (valabil INCLUSIV pentru invitatii celor care au completat formularul!).

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!