Acasa » Empower Live! 27 iunie: relatiile de cuplu

Empower Live! 27 iunie: relatiile de cuplu

Am ajuns la Empower Live! 4. Pe 27 iunie Gabriela Marin va facilita intalnirea despre relatiile de cuplu. Asa cum stiti, participarea la Empower Live! este gratuita. Cititi cu atentie regulile pentru participanti si procedura de inscriere.

Ce este Empower Live!

Toate detaliile despre Empower Live! le gasiti pe pagina dedicata proiectului pe Empower.ro! Cititi cu atentie informatiile pentru participanti daca este prima data cand vreti sa veniti la aceste intalniri.

27 iunie, Gabriela Marin despre relatiile de cuplu

Vom cauta sa descoperim impreuna secretele unei relatii fericite.

Ce este o Relatie Fericita si cat depinde de fiecare dintre noi sa atingem acest Everest al fericirii umane? Cat de adevarata este reteta hollywoodiana? Cum se transforma fascinatia inceputului in rutina? Ce poti face tu ca sa fii fericit? Iata doar cateva intrebari pe care le vom explora impreuna sambata.

Ne vedem sambata, 27 iunie, in biblioteca din sediul British Council Romania (Calea Dorobantilor nr. 14, vizavi de ASE-Cibernetica). Vom incepe la ora 14:00 fix, asa ca va rugam sa veniti din timp (15-20 minute inainte). Intalnirea dureaza aproximativ o ora si 30 de minute, maxim 2 ore. Asa cum stiti locurile sunt limitate la 20 de participanti (primii care se inscriu in formularul de mai jos).

Toate detaliile despre intalniri, despre procedura de inscriere si tot ce trebuie sa stie participantii, le veti gasi in documentul dedicat participantilor.

Inscrieri pentru Empower Live! 27 iunie: TOATE LOCURILE REZERVATE

Inscrierile s-au inchis, toate cele 20 de locuri au fost ocupate.

Iata lista participantilor pe data de 27 iunie:
1. Ovidiu Miron
2. Dan Manolescu
3. Ionelia Chirvase
4. Daniela Popovici
5-6. Sanda Daniela Cirlea (plus o persoana)
7. Severina Batca
8. Anca Niculae
9. Ana Maria Tcaciuc
10-11. Adina Daniela Jipa (plus o persoana)
12. Monica – Cristina Tarta
13. Cristina Arcan
14. Iancu Roxana-Maria
15. Stefan Bratosin
16. Ioana Raluca Bajora
17-18. Sorina Adriana Enea (plus o persoana)
19. Maria-Magdalena Costache
20-21. Anca Dragomir (plus o persoana)

Lista persoane in asteptare: Florentina Venter si Valentina Lazar. Aceste persoane vor fi anuntare direct de noi in cazul in care se retrag persoanele confirmate.

Atentie: toti participantii confirmati (lista de 20) sunt obligati sa anunte cu cel putin 48 de ore inainte de intalnire daca nu mai pot ajunge la intalnire, pentru ca noi sa putem anunta persoanele care sunt in asteptare. Daca nu ne vor anunta atunci ei pierd dreptul de a participa la urmatoarea intalnire din program (valabil INCLUSIV pentru invitatii celor care au completat formularul!).

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

2 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!