Empower Live! 31 august: Motivarea

Am ajuns la Empower Live! 8. Ionut Ciurea revine la Empower Live! pentru a facilita o intalnire cu si despre motivare. Participarea la Empower Live! este gratuita, asa cum stiti. Daca sunteti noi veniti, cititi cu atentie regulile pentru participanti si procedura de inscriere.

Ce este Empower Live!

Toate detaliile despre Empower Live! le gasiti pe pagina dedicata proiectului pe Empower.ro! Cititi cu atentie informatiile din documente.

31 august, Ionut Ciurea si putina (de)motivare

Ionut va oferi cateva idei si tehnici cu si despre motivare. Care sunt cateva mituri in acest domeniu? Cum puteti voi sa va motivati pornind de la frustrare? :)

Ne vedem luni, 31 august, la sediul British Council Romania (Calea Dorobantilor nr. 14, vizavi de ASE-Cibernetica). Vom incepe la ora 18:00 fix, asa ca va rugam sa veniti din timp (10-15 minute inainte). Intalnirea dureaza aproximativ o ora si 30 de minute, maxim o ora si 45 de minute. Locurile sunt limitate la 20 de participanti (primii care se inscriu).

Toate detaliile despre intalniri, despre procedura de inscriere si tot ce trebuie sa stie participantii, le veti gasi in documentul dedicat participantilor.

Inscrieri pentru Empower Live! 31 august: TOATE LOCURILE OCUPATE

Inscrierile s-au inchis, toate cele 20 de locuri au fost ocupate.

Ionut (facilitatorul pentru acest eveniment si moderatorul Empower Live! in Bucuresti) isi pune cenusa in cap pentru ca a fost plecat de la birou si nu a oprit formularul mai repede… si cand a verificat mailul erau 41 de locuri ocupate… sau mai bine zis inscrise.

Asa ca promite solemn pe aceasta cale sa faca si in luna septembrie un Empower Live! cu motivare… si putin leadership. Asta ca sa fie toata lumea multumita. Mai mult, cei care acum au ramas „pe dinafara” vor avea PRIORITATE data viitoare. MULTUMIM PENTRU INTERES!

Iata lista participantilor pe data de 31 august:
1-2. Ioan-Catalin Chirilescu (plus o persoana)
3. Loredan Bejenaru
4-5. Indra Barca (plus o persoana)
6. Adina-Ioana Surdu
7. Mihaela Petre
8. Rodica Balasa Zenaida
9-10. Dragos Lucian Bourceanu (plus o persoana)
11-12. Constantin Petre (plus o persoana)
13. Emilia Camelia Ivanica
14-15. Melania Lungu (plus o persoana)
16. Brindusa Gheorghe
17-18. Ana-Maria Antonescu (plus o persoana)
19. Mihai Halmagianu
20-21. Ileana Denisa Rimbu (plus o persoana)
22-23. Alina Ciotirnel (plus o persoana)

Persoane pe lista de asteptare: Cornelia Gianina Irina Cirnu (plus 1), Andreea Ligia Popa, Todor Voichita. Pe langa aceste persoane mai sunt inscrise altele 14. Va multumim pentru interesul vostru!

Atentie: toti participantii confirmati (lista de 20) sunt obligati sa anunte cu cel putin 48 de ore inainte de intalnire daca nu mai pot ajunge la intalnire, pentru ca noi sa putem anunta persoanele care sunt in asteptare. Daca nu ne vor anunta atunci ei pierd dreptul de a participa la urmatoarea intalnire din program (valabil INCLUSIV pentru invitatii celor care au completat formularul!).

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments