Acasa » Empower Live! Bucuresti 13 septembrie: puterea emotiilor in viata si in afaceri

Empower Live! Bucuresti 13 septembrie: puterea emotiilor in viata si in afaceri

Empower Live! 33 in Bucuresti va aduce un speaker nou in aceste intalniri si o tema foarte interesanta: puterea emotiilor in viata si in afaceri. Facilitator pentru aceasta intalnire este Adrian Popescu.

13 septembrie, Adrian Popescu despre puterea emotiilor

Cum ar fi daca am descoperi ca avem fiecare dintre noi un sistem de ghidaj interior care nu da niciodata gres in a ne indruma spre a trai o viata plina de bucurie? Veti cunoaste cele 4 emotii de baza si cum le puteti folosi in favoarea voastra.

Voi cum va controlati emotiile? A crea inseamna sa permiti, sa dai voie lucrurilor pe care alegi sa le traiesti – sa se intample!

Il vom avea ca facilitator pe Adrian Popescu, psiholog, sociolog si speaker motivational cu o experienta de peste 5 ani in domeniul dezvoltarii personale si profesionale din Romania. Prin tot ceea ce face profesional, el ajuta oamenii si organizatiile sa-si constientizeze nevoile, valorile si sa-si atinga obiectivele – sa traiasca o viata echilibrata si bogata.

Veniti, ca de obicei la aceste evenimente, cu intrebarile la voi. Si cu o agenda si un pix, veti avea nevoie sa va notati toate ideile. Pregatiti-va sa gasiti la eveniment si materiale auto-educationale (cd-uri) la super oferta. :)

Ne vedem luni, 13 septembrie, @British – biblioteca British Council Bucuresti (spuneti la intrare ca mergeti la „Intalnirea Empower”) – Calea Dorobantilor nr. 14, vizavi de ASE-Cibernetica. Vom incepe la ora 18:00 fix, asa ca va rugam sa veniti din timp (10-15 minute inainte). Intalnirea dureaza aproximativ o ora si 45 de minute, maxim doua ore. Locurile sunt limitate la 20 de participanti (primii care se inscriu).

Inscrieri pentru Empower Live! 13 septembrie Bucuresti

Toate locurile ocupate.

Lista de participanti:
1-2. George Visu (plus o persoana)
3. Georgiana Teseleanu
4. Cosmin Ficleanu
5. Monica Tarta
6. Cristina Marin
7-8. Mara Negulescu (plus o persoana)
9. Zarafu Enache
10. Catalin Chirilescu
11. Carmen Badescu
12. Arthur Kirkosa
13. Daniela Seder
14. Laura Oneata
15-16. Cristina Balan (plus o persoana)
17-18. Ema Seclaman (plus o persoana)
19. Ramona Pavel
20-21. Florentina Gabriela Vlad (plus o persoana)

In asteptare: Simona Calu, Monica Lupu, Tararache Cristian Alexandru.

Atentie: toti participantii confirmati (lista de 20) sunt obligati sa anunte cu cel putin 48 de ore inainte de intalnire daca nu mai pot ajunge la intalnire, pentru ca noi sa putem anunta persoanele care sunt in asteptare. Daca nu ne vor anunta atunci ei pierd dreptul de a participa la urmatoarea intalnire din program (valabil INCLUSIV pentru invitatii celor care au completat formularul!).

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!