Empower Live! Bucuresti 29 noiembrie: managementul costurilor

Empower Live! 38 in Bucuresti este o intalnire cu totul aparte, ceva mai tehnica, insa utila pentru toti! Adrian Ciobanu, un specialist recunoscut in Romania, ne va invata cum sa facem managementul costurilor de telecomunicatie.

29 noiembrie, Adrian Ciobanu despre managementul costurilor

Cum sa gestionam costurile de telecomunicatie

Putem sa ne controlam mai bine costurile cu serviciile de telefonie mobila, fixa sau internet? Pierd bani? Sunt facturat corect? As putea sa negociez mai bine serviciile de telecomunicatii?

Sunt intrebari pe care foarte multi dintre noi si le pun ori de cate ori avem in fata facturile acestor servicii si de cele mai multe ori ramanem fara raspuns. In zilele noastre fara comunicatii este foarte greu sa te descurci. Insa ce te faci cand costurile o iau in sus si esti sub contract si operatorul iti spune ca nu te poate ajuta?

Pentru marile companii aceste probleme sunt mai usor de rezolvat insa pentru noi ceilalti variantele sunt limitate.

Venind la acest workshop ai ocazia sa inveti despre cum poti sa iti evaluezi situatia curenta, nevoile, si sa iti stabilesti o strategie de negociere.

Ce facem dupa negociere? Ei bine, un alt subiect al intalnirii este acela de a invata cum sa te protejezi impotriva pierderilor si a erorilor de facturare astfel incat sa nu pierzi bani si sa profiti din plin de ofertele operatorilor.

Facilitator este Adrian Ciobanu, Managing Partner Reimens, auditor in telecomunicatii, cu experienta de peste 10 ani in aceasta industrie. Nu ratati aceasta intalnire! :)

Ne vedem luni, 29 noiembrie, in SALA BELFAST la British Council (spuneti la intrare ca mergeti la „Intalnirea Empower”) – Calea Dorobantilor nr. 14, vizavi de ASE-Cibernetica. Vom incepe la ora 18:00 fix, asa ca va rugam sa veniti din timp (10-15 minute inainte). Intalnirea dureaza aproximativ o ora si 45 de minute, maxim doua ore. Locurile sunt limitate la 20 de participanti (primii care se inscriu).

Inscrieri pentru Empower Live! Bucuresti 29 noiembrie

Inscrieri inchise.

Lista de participanti:
1. Adriana Andrei
2-3. Diana-Maria Lungu (plus o persoana)
4-5. Irina Savu (plus o persoana)
6-7. Ramona Pavel (plus o persoana)
8. Cristina Ghiveciu
9. Ioan Valentin Badea
10. Dumitru Sirbu
11. Alexandru Mocanu
12-13. Florian Tatu

Atentie: toti participantii confirmati (lista de 20) sunt obligati sa anunte cu cel putin 48 de ore inainte de intalnire daca nu mai pot ajunge la intalnire, pentru ca noi sa putem anunta persoanele care sunt in asteptare. Daca nu ne vor anunta atunci ei pierd dreptul de a participa la urmatoarea intalnire din program (valabil INCLUSIV pentru invitatii celor care au completat formularul!).

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments