Acasa » Empower Live! Cluj 29 noiembrie: comunicarea non-violenta

Empower Live! Cluj 29 noiembrie: comunicarea non-violenta

Empower Live! Cluj #4 va aduce in atentie comunicarea non-violenta. Facilitator este Sergiu Tamas, autor rezident Empower.

Cluj, 29 noiembrie, Sergiu Tamas

Comunicare non-violenta / Tu ai urechi de sacal sau de girafa?

Noi, oamenii, ne-am pus la un moment dat in dezvoltarea speciei noastre urechi de sacal. Auzim agresiv, vorbim agresiv si actionam in mare masura agresiv.

Crezi ca merita sa iti schimbi modul in care vorbesti cu oamenii? Merita sa auzi ceea ce vor in spatele vorbelor? Fara sa putem promite ca viata ta se va schimba radical, iti spunem ca acest seminar ar putea sa te ajute sa impartasesti cu ceilalti acele informatii relevante si necesare pentru a rezolva conflictele sau divergentele intr-un mod pasnic.

Daca vei fi un om mai bun dupa ce ai exersat toate acestea, greu de judecat. Daca vei fi mai linistit cu tine insuti si in relatie cu ceilalti? E o certitudine.

Temele abordate: comunicarea care blocheaza compasiunea, cele patru componente ale comunicarii non-violente.

Sergiu Tamas este trainer Learn & Vision si autor rezident Empower. Daca va plac articolele sale, o sa fie o placere sa-l vedeti si in training in Cluj! :)

Ne vedem in Cluj luni, 29 noiembrie, la British Council Cluj Napoca – Str. Arany Janos nr. 11. Vom incepe la ora 18:00 fix, asa ca va rugam sa veniti din timp (10-15 minute inainte). Intalnirea dureaza aproximativ o ora si 45 de minute, maxim doua ore. Locurile sunt limitate la 20 de participanti (primii care se inscriu).

Pentru intrebari/nelamuriri luati legatura cu Delia Muresan, liderul nostru in Cluj: [email protected].

Inscrieri pentru Empower Live! Cluj 29 noiembrie

INSCRIERI INCHISE, toate locurile rezervate.

Lista de participanti:
1-2. Ada Harangozo
3. Cosmina Seu
4. Alina-Mariana Gadja
5. Gheorghe Judea
6-7. Ruxandra Pop
8. Diana Bota
9. Florin Rosoga
10. Dan Munteanu
11-12. Alina Finta
13. Vera Belea
14. Oana Gadalean
15. Irina Radulescu
16. Simona Ros
17. Alina Sita
18-19. Victor Miron
20-21. Alexandru Pop

Pe lista de asteptare: Radu Cornel Andreica, Anda Iacob, Emilia Gersak, Mariana Oprea.

Atentie: toti participantii confirmati (lista de 20) sunt obligati sa anunte cu cel putin 48 de ore inainte de intalnire daca nu mai pot ajunge la intalnire, pentru ca noi sa putem anunta persoanele care sunt in asteptare. Daca nu ne vor anunta atunci ei pierd dreptul de a participa la urmatoarea intalnire din program (valabil INCLUSIV pentru invitatii celor care au completat formularul!).

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!