Acasa » Empower Live! Iasi 18 noiembrie: Dincolo de Secret

Empower Live! Iasi 18 noiembrie: Dincolo de Secret

Empower Live! #11 in Iasi aduce un seminar-impact fascinant in care vei afla cum functionezi TU ca fiinta umana. Doar in momentul in care stii cum functionezi te poti „utiliza” corect si eficient si poti ajunge la maximul potentialului tau.

Iasi, 18 noiembrie, Iulian Motea

Dincolo de Secret

Workshopul este bazat pe Ho’oponopono – arta straveche Hawaiiana de problem solving prin care doctorul Ihaleakala Hew Len a vindecat un intreg sanatoriu fara macar sa consulte vreodata un pacient. Iulian ne va aduce o particica din lumea psihoterapeutului hawaiian in planul vietii nostre, de AICI si ACUM.

Vei invata:

  • Care este marea iluzie dupa care alergam? Cu totii consideram ca avem nevoie de ceva anume pentru a putea fi fericiti. Dar ce este cu adevarat acel ceva si cum il putem obtine acum in viata noastra?
  • Care este singurul mod in care poate functiona Legea Atractiei in viata ta? Daca ai citit despre Legea Atractiei sau ai vazut filmul „The Secret” probabil ca ai si incercat sa practici, dar ai descoperit ca nu functioneaza sau nu functioneaza de fiecare data si te intrebi ce lipseste.
  • Care este cea mai usoara cale pentru a fi fericit, bogat si implinit? In mintea noastra a fi fericit, implinit si bogat necesita timp si munca, desi toate acestea iti sunt disponibile acum.

Iulian Motea este co-fondator al Asociatiei ZeroLimite Romania. Iulian este antreprenor, trainer, speaker international si coach. Este unul dintre cei mai activi si inspirationali speakeri in domeniile transformationale ale vietii. Are expertiza in domeniul antreprenoriatului si organizarii de conferinte internationale. Pentru lista completa a datelor cand se va mai organiza acest seminar in Iasi intra pe www.zerolimite.ro.

Coordonate eveniment

Loc, data: British Council Iasi (Str. Pacurari 4, in cladirea Bibliotecii Centrale Universitare, intrarea dinspre B-dul Copou), vineri 18 noiembrie, ora 18:00 fix (ora de incepere a intalnirii). IMPORTANT: deoarece evenimentul incepe la ora 18:00 fix, va rugam sa veniti cu 15 minute inainte pentru inregistrare. Multumim pentru punctualitate!

Numar participanti: Maxim 20 de participanti, acces gratuit – primii care se inscriu in formularul de mai jos. Lista de participanti va fi publicata pe aceasta pagina si participantii care au prins loc vor primi email de invitatie la intalnire.

ATENTIE: Pentru a avea acces cat mai multi participanti la Empower Live! am decis ca o persoana NU poate participa la 3 intalniri Empower Live! consecutive. Daca ai participat deja la doua intalniri CONSECUTIVE, runda aceasta stai deoparte si lasa pe altcineva sa participe.

Pentru intrebari/nelamuriri luati legatura cu Genoveva Salvaras, liderul nostru in Iasi: [email protected] si telefon 0726 580 568.

Inscrieri pentru Empower Live! Iasi 18 noiembrie

INSCRIERI INCHISE.
Facem o exceptie runda aceasta si invitam 25 de persoane. Toti cei de pe lista pot veni:

1. Sabina Ioana Buruiana
2-3. Ionela Simion (plus o persoana)
4. Mihaela Astanoaei
5. Elena-Laura Tencaliuc
6. Ionescu Beatrice
7-8. Roxana Elena Mihailescu-Barsan (plus o persoana)
9. Dana Plopeanu
10. Cristina Veica
11-12. Silvia Antonia Morsoaca (plus o persoana)
13-14. Viorel Anghelina (plus o persoana)
15. Dana Carp
16. Mihaela Denisa Ozyurek
17. Sorina Gociu
18-19. Manuel Tucaliuc (plus o persoana)
20-21. Loredana Rusu (plus o persoana)
22. Maria Cristina Zamfir
23. Alina Elena Prisacaru
24. Raluca Damian
25. Alexandru Damaschin

Va asteptam!

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!