Acasa » Sarbatoreste-ti viata!

Sarbatoreste-ti viata!

Empower va recomanda un eveniment special in Cluj-Napoca: Sarbatoreste-ti viata.

Cluj-Napoca, 25-27 noiembrie 2011

Asociatia Schimbare Pozitiva organizeaza evenimentul “Sarbatoreste-ti viata!” pentru comunitatea din Cluj-Napoca, un eveniment de promovare si de fundraising pentru Asociatie. Scopul evenimentului este de a promova o atitudine pozitiva in fata dificultatilor vietii. In cadrul celor trei zile de eveniment intrarea este gratuita la toate seminariile si activitatile desfasurate.

Sub motto-ul “Nu anii din viata ta sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai”, “Sarbatoreste-ti viata!” este al doilea eveniment de mare anvergura dupa evenimentul de anul trecut “Schimbare Pozitiva in Cariera TA”.

Mesajul pe care Asociatia Schimbare Pozitiva doreste sa il transmita este faptul ca viata merita sarbatorita si merita sa fie traita astfel incat fiecare zi sa fie o sarbatoare!

Cei care vor participa la acest eveniment vor reusi sa ia atitudine si sa invete sa isi sarbatoreasca zilnic viata in loc sa fie pasivi, sa se bucure de lucrurile simple, sa fie recunoscatori pentru ceea ce au fara a se mai agata de trecut, sa nu mai traiasca viata altora ci sa isi asume responsabilitatea propriei vieti. Nu in ultimul rand, vor putea invata cum sa isi construiasca constient propria fericire in loc sa alerge dupa ea.

In cele trei zile de eveniment vor avea loc seminarii incitante sustinute de experti in domeniul dezvoltarii personale, vor veni persoane de succes care vor impartasi povestile lor, va avea loc o lansare de carte din domeniul dezvoltarii personale, precum si momente artistice.

Pentru detalii si inscrieri intrati pe site-ul evenimentului!

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!