Acasa » Sarbatoreste-ti viata!

Sarbatoreste-ti viata!

Empower va recomanda un eveniment special in Cluj-Napoca: Sarbatoreste-ti viata.

Cluj-Napoca, 25-27 noiembrie 2011

Asociatia Schimbare Pozitiva organizeaza evenimentul “Sarbatoreste-ti viata!” pentru comunitatea din Cluj-Napoca, un eveniment de promovare si de fundraising pentru Asociatie. Scopul evenimentului este de a promova o atitudine pozitiva in fata dificultatilor vietii. In cadrul celor trei zile de eveniment intrarea este gratuita la toate seminariile si activitatile desfasurate.

Sub motto-ul “Nu anii din viata ta sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai”, “Sarbatoreste-ti viata!” este al doilea eveniment de mare anvergura dupa evenimentul de anul trecut “Schimbare Pozitiva in Cariera TA”.

Mesajul pe care Asociatia Schimbare Pozitiva doreste sa il transmita este faptul ca viata merita sarbatorita si merita sa fie traita astfel incat fiecare zi sa fie o sarbatoare!

Cei care vor participa la acest eveniment vor reusi sa ia atitudine si sa invete sa isi sarbatoreasca zilnic viata in loc sa fie pasivi, sa se bucure de lucrurile simple, sa fie recunoscatori pentru ceea ce au fara a se mai agata de trecut, sa nu mai traiasca viata altora ci sa isi asume responsabilitatea propriei vieti. Nu in ultimul rand, vor putea invata cum sa isi construiasca constient propria fericire in loc sa alerge dupa ea.

In cele trei zile de eveniment vor avea loc seminarii incitante sustinute de experti in domeniul dezvoltarii personale, vor veni persoane de succes care vor impartasi povestile lor, va avea loc o lansare de carte din domeniul dezvoltarii personale, precum si momente artistice.

Pentru detalii si inscrieri intrati pe site-ul evenimentului!

WEBINAR GRATUIT: Dublează-ți Vânzările pe Social Media în doar 3 Luni

Pentru Antreprenorii care vor să profite de schimbările Algoritmului Rețelelor Sociale pentru a-și Dubla Reach-ul și Vânzările în doar 3 Luni.

Există oare o METODĂ prin care te folosești de rețelele sociale ca să obții o creștere exponențială a reach-ului și a vânzărilor?

Da, există! Vezi ce rezultate am obținut eu pentru clienții mei folosind această metodă și cum o poți replica și tu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
2 SESIUNI LIVE cu același conținut

Înscrie-te la webinar

Pentru Antreprenorii și Marketerii care vor să profite de schimbările Algoritmului Rețelelor Sociale pentru a-și Dubla Vizibilitatea și Vânzările în 2024.