Acasa » Empower Re-CONNECT: din nou impreuna

Empower Re-CONNECT: din nou impreuna

Daca nu ne schimbam, nu crestem. Daca nu crestem, nu traim cu adevarat.
– Gail Sheehy

Avem placerea sa va anuntam ca, incepand cu luna iulie, ne vom reintalni la evenimentele Empower Connect. Si pentru ca viata inseamna schimbare, proiectul Empower Connect a schimbat si el pagina si s-a adaptat noului mediu de socializare. Prin urmare, va invitam sa va Re-Conectati imediat prin:

  • noul grup Empower Connect de pe Facebook
  • pagina Empower pe Facebook: pentru cunoastere, socializare, impartasire de idei, aflarea noutatilor, dezvoltare si tot ce va mai doriti voi :)
  • site-ul Empower: pentru toate proiectele noastre in desfasurare si resurse gratuite, asa cum facem din mai 2008
  • intalnirile lunare Connect in Bucuresti (in fiecare prima zi de joi a fiecarei luni)

Ce este Empower Connect?

Empower Connect este o platforma de socializare offline pentru toti cei interesati de domeniul dezvoltarii personale si profesionale. In acelasi timp, proiectul prinde viata si se concretizeaza LIVE intr-o serie de intalniri lunare in mai multe orase din Romania.

Si cum Facebook este lider in socializarea online actuala, ne-am imprietenit mai bine cu Facebook si am creat impreuna grupul Empower Connect ca sa ne putem gasi mai usor si sa comunicam unii cu altii.

Va asteptam pe Facebook si, incepand cu luna viitoare, din nou in Bucuresti (si in alte orase din tara)!
Echipa Empower

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!