8

Locul tau preferat in Povestea de vineri

Ideile curg si au coerenta de parca cineva iti dicteaza ce sa scrii… nici nu ai observat ca s-a inserat si picioarele au amortit pentru ca ai uitat sa te mai misti… ceaiul s-a racit demult… si deodata te trezesti ca ai finalizat mult mai mult ca de obicei.

Te-ai regasit vreodata in starea asta? E ca in filmele SF in care parca o raza de sus te lumineaza si pur si simplu stii ce sa faci. E o stare de inspiratie si de maxima productivitate.

Stai cu degetele pe tastatura si esti blocat… nu stii care e formula cea mai buna si nici nu prea te intereseaza. Cauti creionul de lemn preferat si te prefaci ca nu iti place ca-i de negasit. Cauti calimara cu cerneala, dar doar din priviri… iti aduci aminte ce bine era ieri cand ideile curgeau si totul mergea struna… si astazi, dupa 2 ore in fata laptopului, foaia e goala.

Te ridici si cauti culcusul unde ieri erai de neoprit, te asezi in aceeasi pozitie si parca apare din nou „raza”. Dupa cateva minute degetele danseaza iar pe tastatura si produci… te ridici de la birou si „raza” dispare.

Care este povestea ta?

Wow! Nu cred ca sunt unic, deci cu siguranta ai trecut prin asa ceva si vreau sa ne spui povestea ta.

Locul tau preferat e o canapea, e o masa cu scaun de lemn, e un hamac, e la bucatarie? Ce „accesorii” ai: un ceai sau un pahar de vin, o jucarie antistres sau blanita motanului. :) Si cum miroase acolo: e ceva care iti aduce aminte de cineva drag sau o lumanare parfumata?

Scrie-ne povestea ta la comentarii, poate avem locuri asemanatoare sau pur si simplu le dam si altora idei. :)

Click Here to Leave a Comment Below 8 comments