Acasa » Mai multe povesti in Povestea de vineri

Mai multe povesti in Povestea de vineri

Mi-au placut povestile de cand ma stiu si am trait oarecum cu frica faptului ca odata cu trecerea anilor „tara ma vrea… serios”.

Povestea ta
Povestea ta

E adevarat ca am inceput sa inteleg in mod diferit povestile si sa vad cum ele modeleaza emotiile, cum panseaza sufletul… cum te pot ridica si cum te pot invata… cum poti vedea esenta unui popor ascultandu-i povestile sau cum poti schimba cu o poveste potrivita spusa la timp.

Daca iti faci planuri pentru un an, cultiva orez. Daca iti faci planuri pentru 20 de ani, cultiva pomi. Daca iti faci planuri pentru secole, creste oameni.
– vechi proverb chinezesc

Care este povestea ta?

Imi plac povestile pentru ca ele construiesc oameni si imi plac povestile pentru ele impartasesc oamenilor fara agresivitate. Pur si simplu te regasesti sau nu in pielea personajului, te poti vedea pe tine din afara, poti sa nu te iei in serios, poti sa gresesti pentru ca oricum se termina cu bine.

Asadar, care este povestea ta? Sau care sunt povestile tale? :)

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!