Acasa » Raluca Mohanu se alatura rezidentilor

Raluca Mohanu se alatura rezidentilor

Raluca MohanuNe face mare placere sa anuntam intrarea in echipa rezidentilor Empower.ro a unui trainer si coach foarte valoros: Raluca Mohanu.

Raluca are un MBA in Psihologie Organizationala la Case Western Reserve University, Cleveland. In prezent, invata coaching impreuna cu Alain Cardon (MetaSysteme Coaching), Mihai Popa Radu (Seeds for Success) si Gerard O’Donovan (Noble Manhattan).

Este Mentor Coach in cadrul programului Noble Manhattan si este reprezentantul ECI (European Coaching Institute) in Romania.

Asa cum spune ea,

Sunt o “practiciana”, sunt coach, trainer si consultant in resurse umane. In prezent coordonez proiecte internationale de training si coaching pentru o companie multinationala in domeniul FMCG. Prin sesiunile individuale de coaching, insotesc clientii mei in parcurgerea tranzitiilor personale (schimbarea locului de munca, promovare, maternitate, divort, relocare etc).

Raluca va scrie pe Empower.ro in fiecare miercuri, articolul ei aparand pe site la ora 11.00. Va scrie despre modul in care instrumentele de coaching sustin dezvoltarea personala. Despre constientizare si responsabilitate. Despre invatare si dezvoltare. Citeste detalii complete despre Raluca.

Bine ai venit alaturi de noi, Raluca!

Ionut Ciurea,
in numele echipei Empower.ro

WEBINAR GRATUIT: Dublează-ți Vânzările pe Social Media în doar 3 Luni

Pentru Antreprenorii care vor să profite de schimbările Algoritmului Rețelelor Sociale pentru a-și Dubla Reach-ul și Vânzările în doar 3 Luni.

Există oare o METODĂ prin care te folosești de rețelele sociale ca să obții o creștere exponențială a reach-ului și a vânzărilor?

Da, există! Vezi ce rezultate am obținut eu pentru clienții mei folosind această metodă și cum o poți replica și tu.

2 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
2 SESIUNI LIVE cu același conținut

Înscrie-te la webinar

Pentru Antreprenorii și Marketerii care vor să profite de schimbările Algoritmului Rețelelor Sociale pentru a-și Dubla Vizibilitatea și Vânzările în 2024.