Acasa » RRA si Empower va invita la „Luna Sadirii Arborilor”

RRA si Empower va invita la „Luna Sadirii Arborilor”

Empower va recomanda sa participati la editia de primavara a campaniei nationale “Miscarea de sanatate 2010” pe care Radio Romania Actualitati o dedica sportului si miscarii in aer liber. Va invitam sa va bucurati de natura si sa o faceti mai bogata prin plantarea de copaci in 14 judete, sambata 10 aprilie, cu incepere de la ora 10.

Actuala editie a “Miscarii de sanatate 2010” sustine initiativa Federatiei Romane de Turism si Ecologie – FRTE care, in parteneriat cu Regia Nationala a Padurilor – Romsilva, demareaza cea mai ampla actiune de plantare simultana din Romania, sub sigla “Luna Sadirii Arborilor”, mobilizand peste 2500 de voluntari pentru impadurirea unor zone din judetele: Giurgiu, Ilfov, Prahova, Ialomita, Bacau, Galati, Tulcea, Vrancea, Valcea, Gorj, Brasov, Dambovita, Suceava, Iasi.

Organizatorii actiunii „Sadeste un pom, pastreaza-te om!” pun la dispozitia celor care vor sa faca miscare mijloace de transport pana la locul de plantare, echipament de protectie, unelte si puieti, iar specialisti de la RNP Romsilva vor acorda asistenta la plantarea de frasini, salcami, pini, brazi si alte specii ajutatoare.

Studiile de specialitate arata ca, intr-o tara cu relieful si clima Romaniei, terenurile impadurite ar trebui sa reprezinte aproximativ 45% din suprafata totala a tarii, dar in 2007 ele acopereau numai 26%.

“Miscarea de sanatate 2010” este prima campanie pe termen lung initiata de un post de radio si urmareste sa-i indemne pe ascultatori la diferite forme de miscare, promovand in egala masura o viata sanatoasa, turismul si ecologia.

Aflati mai multe informatii de la Elena Marinescu, Coordonator PR, telefon 0744.423.030 si email [email protected].

Va asteptam!
Echipa Empower

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!