Acasa » Serendipity Business Club: networking si inspiratie

Serendipity Business Club: networking si inspiratie

Empower va recomanda inca o editie Serendipity Business Club cu doi invitati speciali: Ioana Guta si Ionut Ciurea.

29 octombrie, Bucuresti

Scopul evenimentelor Serendipity Business Club este crearea de legaturi intre antreprenori, directori executivi, directori de vanzari, manageri si invitati. Pe 29 octombrie invitati vor fi Ioana Guta, antreprenor, liderul unui proiect international, de 15 ani are propriul business care este dezvoltat in 22 de tari si Ionut Ciurea, liderul proiectului Empower.

Ioana va vorbi despre cum poti deveni puternic cunoscand tipurile de personalitati, iar Ionut despre 4 revelatii personale inspirate de un studiu efectuat pe 733 de milionari americani.

Daca subiectele va atrag si vreti sa cunoasteti oameni interesanti, cititi detalii complete despre eveniment si inscrieti-va online chiar acum.

Inspiratie si networking cu succes! :)
Echipa Empower

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!