Acasa » Serendipity Business Club: networking si inspiratie

Serendipity Business Club: networking si inspiratie

Empower va recomanda inca o editie Serendipity Business Club cu doi invitati speciali: Ioana Guta si Ionut Ciurea.

29 octombrie, Bucuresti

Scopul evenimentelor Serendipity Business Club este crearea de legaturi intre antreprenori, directori executivi, directori de vanzari, manageri si invitati. Pe 29 octombrie invitati vor fi Ioana Guta, antreprenor, liderul unui proiect international, de 15 ani are propriul business care este dezvoltat in 22 de tari si Ionut Ciurea, liderul proiectului Empower.

Ioana va vorbi despre cum poti deveni puternic cunoscand tipurile de personalitati, iar Ionut despre 4 revelatii personale inspirate de un studiu efectuat pe 733 de milionari americani.

Daca subiectele va atrag si vreti sa cunoasteti oameni interesanti, cititi detalii complete despre eveniment si inscrieti-va online chiar acum.

Inspiratie si networking cu succes! :)
Echipa Empower

WEBINAR GRATUIT: Dublează-ți Vânzările pe Social Media în doar 3 Luni

Pentru Antreprenorii care vor să profite de schimbările Algoritmului Rețelelor Sociale pentru a-și Dubla Reach-ul și Vânzările în doar 3 Luni.

Există oare o METODĂ prin care te folosești de rețelele sociale ca să obții o creștere exponențială a reach-ului și a vânzărilor?

Da, există! Vezi ce rezultate am obținut eu pentru clienții mei folosind această metodă și cum o poți replica și tu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
2 SESIUNI LIVE cu același conținut

Înscrie-te la webinar

Pentru Antreprenorii și Marketerii care vor să profite de schimbările Algoritmului Rețelelor Sociale pentru a-și Dubla Vizibilitatea și Vânzările în 2024.