8

The shift

Va vorbeam in decembrie despre schimbare pozitiva, cum consider eu schimbarea, cum am gestionat schimbarea in viata mea si brandul care s-a nascut din dorinta de a-i ajuta pe oameni atunci cand schimbarea apare in viata lor. De la 1 martie am lasat si site-ul SchimbarePozitiva.ro unde veti gasi informatiile necesare.

Cel mai important aspect din demersul meu este credinta. Cred cu tarie ca atat eu cat si echipa mea poate fi un sprijin pentru cei care decid si doresc sa faca schimbari in viata lor sau sa gestioneze altfel schimbarile care au dat peste ei.

Imi place sa cred ca noi nu facem altceva decat sa oferim o alta perspectiva asupra vietii, perspectiva oferita prin grupurile de suport, coaching, workshopuri sau pur si simplu oferindu-va resurse precum articole, recomandari de filme sau diverse materiale.

O astfel de resursa a fost pentru mine filmul The Shift

In acest film, Wayne Dyer m-a facut sa vad lucrurile dintr-o alta perspectiva, m-a facut sa imi doresc sa ii indrum si pe altii spre a-si gasi dharma (scopul vietii, menirea), a-si da seama ca toate resursele de care au nevoie sunt in ei.

Wayne spune:

Daca Dumnezeu in cele 9 luni cand ai fost in burtica mamei ti-a dat tot ce ai avut nevoie de ce crezi ca dupa ce te-ai nascut nu mai ai toate resursele?

Am aflat ca nu atragi ceea ce iti doresti ci atragi ceea ce esti. Insa in ziua de azi este dificil sa stai de vorba cu tine si sa afli cine esti… mai usor este sa alegi varianta zonei de confort si sa dormi prin viata, cum spun eu.

Cel mai greu imi este atunci cand vad ca oamenii nu vor sa faca nimic pentru ei, mi-a fost greu sa inteleg de ce unii aleg sa le fie rau pentru ca „asta este viata”, mi-a fost greu sa inteleg ca exista si oameni care nu isi asuma responsabilitati. Eu ma adresez acelor suflete care stiu ca viata poate fi altfel si fac demersurile pentru a reveni pe drumul lor. Pe acestia ii admir si ma bucur de fiecare succes a lor.

In viata putem fi de multe ori pe un Titanic, un vas mare care poate reprezenta tot ceea ce ai crezut ca vrei: bani, casa, masina, statut, lux etc. Un vas unde poti fi chiar tu capitanul, crezi ca deja totul este aranjat in viata ta… si se intampla ca acesta sa se scufunde.

Ce aleg atunci? Unii raman acolo si tin cu dintii de ceea ce „au” pana vasul se scufunda. Altii aleg sa paraseasca vasul la timp.

Asa e si cu schimbarea, o facem de multe ori doar pentru ca ne scufundam… cand deja esti amenintat ca vei fi dat afara, cand deja relatia nu mai mege si afli ca esti inselat, uneori chiar ajungi sa te scufunzi. Si atunci ai nevoie de aer sa poti iesi la suprafata, uneori chiar ajungi „sa mori” si ai nevoie de o renastere care implica multa munca, vindecarea unor rani etc.

Eu va invit sa gestionati altfel schimbarea din viata voastra si sa nu uitati ca noi va putem fi alaturi prin proiectele Schimbare Pozitiva pe care dorim sa le aducem in toata tara. Daca doreste cineva sa fie coordonator si colaborator Schimbare Pozitiva ne poate scrie cu incredere.

Click Here to Leave a Comment Below 8 comments