Acasa » Uphash: puneți-vă calculatorul să muncească pentru dumneavoastră

Uphash: puneți-vă calculatorul să muncească pentru dumneavoastră

Sunteți un simplu lucrător de birou, care zilnic se află sub stricta supraveghere a șefului?

Cu siguranță v-ați gândit la faptul că a sosit timpul să deveniți dvs. șef și să aveți și subalterni. E timpul să vă schimbați părerea. În era tehnologiei, aproape totul este posibil. V-ați imaginat vreodată cum că cineva sau ceva ar fi în stare să câștige bani pentru dvs., în timp ce vă odihniți?

Știm cu toții că calculatoarele au capacitatea de a genera bani. Ați auzit multe despre cripto-valute și veniturile obținute de pe acestea. Prin urmare, în cazul în care dvs. posedați un computer, atunci aveți și cea mai simplă modalitate de a face bani. Încă nu credeți? Permiteți-ne să vă explicăm.

Cum să vă odihniți și să faceți bani în același timp?

Acum, șef sunteți dvs., iar subaltern – computerul dvs. Acesta va mineri în timp ce dvs. veți dormi. Programul „miniere” folosește puterea și alte capacități ale computerului pentru a crea algoritmi care zilnic, generează o sumă fixă ​​de bani. Productivitatea unui astfel de „venit pasiv” depinde de placa video și de limita memoriei acesteia.

Astfel, se adeverește că cel mai important component a computerului dvs. este placa video. Plăcile video cu o capacitate mai mică sau egală cu 1,5 GB nu sunt capabile să funcționeze nici cu sarcini ușoare, ca să nu mai vorbim despre utilizarea maximă a capabilităților lor. De exemplu, un computer cu o capacitate medie care a funcționat timp de 3 ani (cu un procesor Core i7-3770S și placa video AMD R9 270) arată o productivitate de 30 USD pe lună. Un computer cu o placă video Nvidia GTX1070 va aduce 45 dolari pe lună, iar cu două AMD R9 270 – aproximativ 110 dolari pe lună. Venitul depinde de cursul criptomonedei.

În continuare, este necesar să găsiți o platformă minieră, care va mineri eficient cripovaluta pentru dvs. chiar și atunci când dormiți. Avantajul platformei este că permite utilizatorilor să primească bani direct de la CPU, în loc să investească în mineritul în cloud. Se poate spune că această metodă a făcut revoluție în lumea bitcoinului, creând o platformă solidă cu un venit stabil. Pe lângă aceste avantaje, puteți utiliza platforma în scopul de a mineri pe mai multe dispozitive simultan.

Este foarte important ca software-ul dvs. să respecte următoarele caracteristici. Vă vom arăta drept exemplu platforma UpHash, aceasta deține:

– Un factor important, care face ca câștigul de bani să fie sigur și legal. Cu UpHash, moneda virtuală se generează în timp ce microprocesoarele și plăcile video efectuează calcule matematice. Ceea ce face ca computerul dvs, să nu fie sub absolut nici o amenințare.

– Un mod simplu de înregistrare și de a deveni membru.

uphash

Interfața este simplă și intuitivă. Nu poate fi nici o problemă să o înțelegeți și să îi urmați pașii. Tot ce se cere de la dvs. este să descărcați platforma și să o instalați.

uphash  uphash

– Metodă de plată și de retragere a fondurilor convenabilă, disponibilă în toate țările.

uphashcriptovaluta

O altă caracteristică interesantă a platformei UpHash este oportunitatea de a obține 10% din venitul fiecărui prieten invitat de către dvs. Ceea ce presupune că nu trebuie să învățați nimic și nici să faceți orice altceva pentru a vă multiplica venitul. În era tehnologiei, trebuie doar să fiți la curent cu cele mai recente realizări ale acestei lumi, să vă obișnuiți cu acestea și doar să urmăriți cum banii vor apărea de la sine.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!