Acasa » Vedere 2.0: scapa de ochelari

Vedere 2.0: scapa de ochelari

Echipa Empower va recomanda un pachet cu totul special creat de Cristian Carstoiu, autor permanent pe Empower si unul dintre cei mai apreciati traineri romani.

Unul din ultimele programe ale lui Cristi este Fara Ochelari, o serie de traininguri create special pentru cei care vor sa scape de ochelari si sa-si redobandeasca vederea clara.

Pentru toti cititorii Empower, Cristi ofera un pachet numit Vedere 2.0 la un pret special. Vedere 2.0 este un program individual de lucru special creat pentru cei cu probleme de vedere de mica amplitudine (sub 2 dioptrii, fie cu plus, fie cu minus). Este vorba de o metoda de exersare a musculaturii oculare care permite imbunatatirea vederii in 60 de zile sau chiar mai putin, exersand de 3-4 ori pe zi, timp de 10 minute.

Va recomandam clipul video scurt de mai jos (click aici daca vedeti acest mesaj in email sau RSS). Si, in plus, va recomandam si articolul Deteriorarea vederii si cum o poti evita.Acest pachet contine:

  • DVD-ul inregistrat in timpului cursului;
  • o brosura cu descrierea detaliata a exercitiilor;
  • un CD audio cu instructiuni despre programul Vedere 2.0;
  • cartea lui Martin Sussman „Programul pentru imbunatatirea vederii”;
  • CD-ul „10 pasi spre performanta” care te ajuta la stabilirea unui plan de activitate si parcurgerea programului;
  • toate materialele pe care le primesc participantii la cursul „Fara Ochelari”.

Practic, urmarind DVD-ul puteti face si voi exact aceiasi pasi pe care-i fac si cursantii, avand beneficiul confortului de a lucra de acasa.

Programul este disponibil pentru cititorii Empower la pretul de 140 RON (35 RON reducere). Pentru a comanda, intrati pe pagina Vedere 2.0 si puneti codul promotional EMPOWER in formular.

Oferta este valabila doar pana pe 15 septembrie, asa ca grabiti-va!

Cristi va sta la dispozitie pentru intrebari/nelamuriri. Lasati un comentariu mai jos si va vom raspunde in cel mai scurt timp.

Sa scapati de ochelari repede! :)
Echipa Empower

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

4 răspunsuri

  1. Vreau sa vorbesac cu cineva care si-a procurat pachetul si poate s a imi spuna daca exista veo sansa sa scap de o miopie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!